Prime Video’dan yıldızlar geçidi: “Secret Level”

Hollywood yıldızları, Prime Video'nun yeni animasyon dizisi "Secret Level"da buluşuyor. Sevilen oyun evrenlerini konu alan dizi, Aralık ayında izleyiciyle buluşacak.

0

Prime Video, yakında yayınlanacak yetişkin animasyon dizisi “Secret Level” için yıldızlarla dolu seslendirme kadrosunu açıkladı. New York Comic-Con‘da düzenlenen bir panelde duyurulan kadro, Hollywood’un en tanınmış isimlerini bir araya getiriyor.

Dizinin seslendirme kadrosunda Arnold Schwarzenegger (Terminator serisi), Kevin Hart (Jumanji), Keanu Reeves (John Wick), Temuera Morrison (The Book of Boba Fett), Ariana Greenblatt (Barbie), Heaven Hart, Emily Swallow (The Mandalorian), Gabriel Luna (The Last of Us), Ricky Whittle (American Gods), Patrick Schwarzenegger (The White Lotus), Merle Dandridge (The Last of Us), Claudia Doumit (The Boys), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Lost), Clive Standen (Vikings), Laura Bailey (The Legend of Vox Machina) ve Michael Beach (The Perfect Couple) gibi ünlü isimler yer alıyor.

“Secret Level”, 10 Aralık’ta Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak ve haftada iki bölüm yayınlanacak. Dizi, “Armored Core“, “Dungeons & Dragons” ve “Spelunky” gibi dünyanın en sevilen video oyunlarının dünyalarında geçen özgün hikayeleri konu alıyor.

Dizide ayrıca “Concord“, “Crossfire“, “Exodus“, “Honor of Kings“, “Mega Man“, “New World: Aeternum“, “PAC-MAN“, “Sifu“, “The Outer Worlds“, “Unreal Tournament” ve “Warhammer 40,000” gibi popüler oyunların da yer alacağı belirtildi.

Serinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Tim Miller, daha önce Netflix’in popüler animasyon antolojisi “Love, Death + Robots“u da üreten Blur Studio ile birlikte çalışıyor. Dave Wilson ise yürütücü yapımcı ve baş yönetmen olarak görev alıyor.

Amazon MGM Studios ve Blur Studio tarafından üretilen “Secret Level”, oyun dünyasının zengin evrenlerini beyaz perdeye taşıyarak, hem oyun tutkunlarını hem de animasyon severlerini ekran başına çekmeyi hedefliyor.

Önceki İçerikYalçın Konuk’tan film noir esintili yeni tekli
Sonraki İçerikYedinci Kat Yayınları’ndan Susan Glaspell
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments