Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (27 Eylül 2024)

Sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli, 11 film vizyona girdi.

0

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, 27 Eylül 2024 Cuma günü vizyona girecek yeni filmler izleyiciyle buluşuyor. Gelecek Yıl Aynı Yerde (This Time Next Year), Kuzugiller ve Uçuş Hayali (Woolina and The No Birds), Megalopolis, Azrail (Azrael), Bir Gece (Strangers by Night), Büyücü, Diriliş Adası (Rebirth Island), Fussilet, Meşru Gayrimeşru, Tan Vakti ve Küçük Kahramanlar: Deniz Altı Maceraları (Kiko in the Deep Sea) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

GELECEK YIL AYNI YERDE

Orijinal Adı: This Time Next Year
Yönetmen: Nick Moore
Oyuncular: Sophie Cookson, Golda Rosheuvel, Lucien Laviscount
Formatlar: 2D, GoldClass, Premium Cinema, Altyazılı
Tür: Romantik Komedi
Süre: 1 sa 56 dk

Minnie ve Quinn, yılbaşında Londra’daki aynı hastanede tam bir dakika arayla doğdular. Hayatları birlikte başlayabilir ama ikisinin dünyaları bundan daha farklı olamaz. 30 yıl sonra kendilerini yılbaşı gecesi aynı şehirde yeniden bir arada bulurlar. Belki aşka bir şans vermenin zamanı gelmiştir.

KUZUGİLLER VE UÇUŞ HAYALİ

Orijinal Adı: Woolina and The No Birds
Yönetmen: Meisam Hosseini, Hossein Saffarzadegan
Formatlar: 2D, Dublajlı, GoldClass, Premium Cinema
Tür: Animasyon
Süre: 1 sa 11 dk

Haftanın animasyon filmlerinden Kuzugiller ve Uçuş Hayali, uçmayı hayal eden bir koyunun hikayesini konu ediniyor. Genç bir koyun olan Woolina’nın en büyük hayali uçmaktır. Ancak o, yalnızca kuşların uçak uçurmasına ve göklerde uçmasına izin verilen bir dünyada yaşar. Babası ve dünya onun karşısında olsa da Woolina, hayallerini gerçekleştirmek için arkadaşları ile birlikte en sevdiği kahraman karakter Süper Baykuş’un izinden gider ve bir uçuş okuluna yazılır. Hayatlarının sonsuza dek değişmesini sağlayacak bir yarışa katılan Woolina ve arkadaşları, yarışı kazanmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

MEGALOPOLIS

Yönetmen: Francis Ford Coppola
Oyuncular: Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Adam Driver
Formatlar: 2D, GoldClass, IMAX, Altyazılı
Tür: Bilim Kurgu
Süre: 2 sa 13 dk

Senaristliğini ve yönetmenliğini Francis Ford Coppola’nın üstlendiği Megalopolis, dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina’nın hikayesini konu ediniyor. Yıkıcı bir felaketin ardından Roma Şehri değişmek zorundadır. Bu değişim için dahi bir sanatçı olan Cesar Catilina’nın ütopik, idealist bir gelecek hayali vardır. Ancak onun isteklerinin gerçekleşmesinin karşısında Belediye Başkanı Franklyn Cicero vardır. Onların arasında kalan ise Belediye Başkanı’nın kızı Julia Cicero olur. Julia, Cesar’a olan ilgisi ve inançlarına olan sadakati arasında seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim insanlığın geleceğini etkileyecektir.

AZRAİL

Orijinal Adı: Azrael
Yönetmen: E.L. Katz
Oyuncular: Samara Weaving, Vic Carmen Sonne, Nathan Stewart-Jarrett
Formatlar: 2D, Altyazılı
Tür: Korku
Süre: 1 sa 25 dk

Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek Azrail (Azrael), tutsaklığından kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Artık kimsenin konuşmadığı bir dünyada, kadınların liderliğindeki bir topluluk, hapisten kaçan Azrail adında genç bir kadının izini sürer. Azrail peşindeki topluluk tarafından yakalandığında, vahşi doğada kadim bir kötülüğe kurban edilmeden hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.

BİR GECE

Orijinal Adı: Strangers by Night
Yönetmen: Alex Lutz
Oyuncular: Karin Viard, Alex Lutz, Jérôme Pouly
Formatlar: 2D, Altyazılı
Tür: Dram
Süre: 1 sa 31 dk

Film, Paris metrosunda tartışarak tanışan bir kadın ve adamın, yarını düşünmeden birlikte geçirdikleri romantik geceyi konu ediniyor.

Bir gece, kalabalık Paris metrosunda bir adam ve bir kadın trene binerken tesadüf eseri karşılaşır. Hararetli bir şekilde tartışırken, çevredeki yolcuların bakışları altında, aralarındaki kıvılcım karşılıklı bir arzuya dönüşür ve ikili geceyi birlikte, yarın yokmuş gibi geçirmeye karar verir. İki yabancı, yıldızlarla dolu gökyüzünün altında, bir partiden diğerine geçerken vedalarını erteleyerek gezinirler. Gün doğduğunda tekrar birer yabancı olacaklardır.

BÜYÜCÜ

Yönetmen: Arkın Aktaç
Oyuncular: Bülent Arat, Çağla Kıvrık, Duru Demirhan
Formatlar: 2D, Premium Cinema
Tür: Korku
Süre: 1 sa 12 dk

Film, esrarengiz cinayetleri araştırırken halüsinasyonlar görmeye başlayan polis memuru Sinan’ın kendi geçmişine dair sırları çözmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

DİRİLİŞ ADASI

Orijinal Adı: Rebirth Island
Yönetmen: Aysulu Onaran
Oyuncular: Malika Baygubenova, Aleksey Shemes, Vlad Bukatkin
Formatlar: 2D, Altyazılı
Tür: Gerilim
Süre: 1 sa 43 dk

Film, gizemli bir adada biyolojik silahlar için yapılan deney ve çalışmalar esnasında tesadüfen bulduğu gizli bir savaş silahının kullanılmasını engellemeye çalışan CIA ajanı ve esir askerlerin mücadelesini anlatıyor.

FUSSİLET

Yönetmen: Ogan Şenyolcu
Oyuncular: Yalın Tarhan, Cengizhan Alphan, Melis Aslan
Formatlar: 2D
Tür: Korku
Süre: 1 sa 5 dk

Selin ve Ece kardeştir. Selin kardeşi Ece’yi ne kadar sevse de Ece’nin doğumu sırasında annelerini kaybettikleri için Ece’ye kin tutmaktadır. Bu kin Selin’in içinde hiç bitmemiştir. Selin Ece’den kurtulmanın bir yolunu bulmuştur ama bulduğu bu yol onu felakete sürükleyecektir.

MEŞRU GAYRİMEŞRU

Yönetmen: Ömer Kaydı
Oyuncular: Kemal Uçar, Şahin Sarsu, Erkan Can
Formatlar: 2D
Tür: Komedi
Süre: 1 sa 48 dk

Film, tüm parasını telefon dolandırıcılarına kaptıran hukuk profesörü Erdem Kuş’un parasının peşine düşmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor.

TAN VAKTİ

Yönetmen: Süleyman Karadağ
Oyuncular: Ali Sürmeli, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Melda Arat
Formatlar: 2D
Tür: Dram
Süre: 1 sa 32 dk

Bölgede görev yaptıktan sonra elim bir olayda şehit olan Meriç’in babası Muzaffer komutanın vasiyeti üzerine öğretmen olarak geldiği bölgede bulunan horan köyünde okulun kapalı olması köyün büyük kısmı göç edip gitmesi Meriç öğretmeni kara kara düşündürürken Remzi ustanın devreye girmesiyle okul tadilatla yenilenir.. Bölgede eğitime karşı olan Şatıroğlu aşireti lideri Reşit ağa ne kadar engel olmayı denese de hasım olduğu Seyithan aşireti önünde engeldir. Alişir başına buyruk biridir. Meriç öğretmenin varlığı onu oldukça rahatsız etmektedir. Remzi’nin kızı Hazan’a olan ilgisi olayları daha da tırmandırır.

KÜÇÜK KAHRAMANLAR: DENİZ ALTI MACERALARI

Orijinal Adı: Kiko in the Deep Sea
Yönetmen: Heri Kurniawan, Dezi Ruwah Rezeki, Sally Wongso
Formatlar: 2D, Dublajlı
Tür: Animasyon
Süre: 1 sa 38 dk

Film, denizlerin altında yaşadıkları huzurlu hayatı tehdit eden canavarlara karşı mücadele eden deniz kızı prenses Clara ve arkadaşlarını hikâyesini anlatıyor.

Küçük deniz kızı prenses Clara, denizlerin kralının küçük kızıdır ve babası ona sihirli güçlerle donatılmış hediye bir inci vermiştir. Prenses Clara sihirli incisini arkadaşlarıyla eğlenceli oyunlar için kullanmaktadır. Fakat bir gün denizlerin altında huzur içinde yaşayanların hayatlarını alt üst etmek isteyen kötü canavarların güçlerini birleştirip krallığı ele geçirme planları açığa çıkar. Kral küçük kızına sihirli incinin aslında denizleri koruyan bir gücü olduğunu anlatır. Fakat bu felaketi planlamakta olan kötü canavarların bu defa çok güçlü olduklarını ve sihirli incinin gücünün tek başına onları durdurmaya yetmeyeceğini, dört kayıp sihirli inci daha olduğunu söyler. Prenses Clara, dört arkadaşı ile kayıp incileri bulup güçlerini birleştirmeli ve kötü canavarları yenmelidir.

Önceki İçerikMazi, Umut ve Pişmanlıklar Üçgeni
Sonraki İçerikSuriye’de Kaybolan Roma Kraliçesi Heykeli
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments