The Haunt ve Craig Mabbitt’ten neslin sesi: “Masochistic Lovers”

The Haunt, Craig Mabbitt ile birlikte yayımladığı "Masochistic Lovers" klibinde günümüz gençliğinin yaşadığı baskı ve kaygıları ele alıyor.

0

Amerikalı alternatif rock grubu The Haunt, “Masochistic Lovers” adlı yeni şarkıları için bir müzik videosu yayımladı. Escape The Fate grubunun solisti Craig Mabbitt‘in de konuk olduğu şarkı, günümüz gençliğinin yaşadığı kaygıları ele alıyor.

The Haunt grubu üyeleri, şarkının anlamını şu sözlerle açıkladı: “‘Masochistic Lovers’, günümüzde hayatta kalmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu anlatıyor. Nasıl görünmemiz ve davranmamız gerektiğine dair o kadar çok beklenti var ki, bu şarkı gerçekten de günümüzde genç olmanın beraberinde getirdiği kaygıyı çok iyi yansıtıyor. Hepimiz bir şeyler hissetmeye çalışıyoruz ve bunun için neredeyse her şeyi denemeye hazırız.”

The Haunt, kardeş ikili Anastasia Grace Haunt ve Maxamillion Haunt‘un önderliğinde, dört kişilik bir kadroyla müzik yapıyor. Grubun temelini oluşturan kardeşler, hüzünlü zarafet ve içten gelen bir coşkuyla harmanlanmış, şaşırtıcı derecede etkileyici marşlar besteliyorlar. Henüz 19 yaşında olan Anastasia, yaşının çok ötesinde bir sese ve duyarlılığa sahip. Adeta zamansız bir özü yansıtan eski bir ruh gibi, olgun ve güçlü sözler yazıyor.

Gizemli, anlaşılması güç ve çekici olan Anastasia, The Haunt’ın dinleyici kitlesindeki zorbalığa uğramış veya dışlanmış gençlerle sadece “bağlantı kurmuyor”, aynı zamanda onlardan biri olarak öne çıkıyor.

The Haunt, dışlanmışlara bir davet, büyülenmeye tatlı bir teslimiyet, melankoli ve yabancılaşmış güzelliğin ta kendisi. Grup, karanlık romantizmin ve dünyevi olmayan duygusallığın müzikal ifadesi olarak dikkat çekiyor. Göz ardı edilenlere soğuk kucağını açan bu müzik, gösterişli, teatral ve tamamen sarıp sarmalayan bir deneyim sunuyor.

Indie-Pop ve Post-Punk’ın bir karışımı olan The Haunt’ın müziği, Blues ve Beats’in şeytani simyasını da içinde barındırıyor.

Anastasia’nın sahne dışındaki çekingen tavrı ile sahne üzerindeki güçlü vokal hakimiyeti arasındaki tezat, The Haunt’ın dünyasına giderek artan sayıda benzer düşünceli hayranı çeken sanatsal çağrılardan sadece biri.

MASOCHISTIC LOVERS

Önceki İçerikHayatınıza Renk Katacak Hobi Önerileri
Sonraki İçerikYeni Çıkan Kitaplar (Ağustos 2024)
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments