Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Eylül 2024)

Sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli, 6 film vizyona girdi.

0

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, 20 Eylül 2024 Cuma günü vizyona girecek yeni filmler izleyiciyle buluşuyor. Transformers: Başlangıç (Transformers: One), Harika Kanatlar: Dünya Turu (Super Wings: Journey to the Center of the World), Hükümet Bey, Mickey Mouse’un Tuzağı (Mickey Mouse’s Trap) ve En Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Jung Kook: I Am Still ise 18 Eylül’de izleyiciyle buluştu.

JUNG KOOK: I AM STILL

Yönetmen: Park Junsoo
Formatlar: 2D, Altyazılı
Tür: Müzik
Süre: 1 sa 30 dk

Film, BTS ile yakaladığı başarıyı solo çalışmalarıyla da sürdüren Jung Kook’un daha önce yayınlanmamış röportajları ile konser performanslarını bir araya getiriyor.

TRANSFORMERS: BAŞLANGIÇ

Yönetmen: Josh Cooley
Formatlar: 2D, 3D, 4DX, Dublajlı, GoldClass, IMAX, Sky Auditorium, Altyazılı
Tür: Aksiyon
Süre: 1 sa 42 dk

Haftanın animasyon filmlerinden Transformers: Başlangıç (Transformers: One), birbirinin en büyük düşmanı olan Optimus Prime ile Megatron’un hikâyesini anlatıyor. Autobot lideri Optimus Prime ile Decepticon patronu Megatron Cybertron gezegeninde basit işçilerken, aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermezdi. Ancak bir gün Cybertron’da huzursuzluk başlayınca, ikilinin arası açılmaya başlar. Prime’ın Autobot’ları ve Megatron’un Decepticon’ları arasında, iki Transformer’ın dostluğundan çok daha fazlasının tehlikede olduğu bir savaş çıkar.

HARİKA KANATLAR: DÜNYA TURU

Orijinal Adı: Super Wings: Journey
Yönetmen: Chao Zhang
Formatlar: 2D, Dublajlı, GoldClass, Premium Cinema
Tür: Animasyon
Süre: 1 sa 20 dk

Haftanın bir diğer animasyon filmi Harika Kanatlar: Dünya Turu (Super Wings: Journey to the Center of the World), keşif gezisine katılamayan arızalı bir denizaltı olan Comma’nın, gelecekten kendisiyle tanışmasını ve derin deniz depremlerinin ve kayıp yaratıkların arkasında korkunç bir komplo olduğunu öğrenmesini anlatıyor. Okyanus krizi patlak verdiğinde hayalinde ısrar eden Comma, süper bir dönüşüm geçirip Pete, Pearl, Da Zhuang ve Fire Rabbit ile omuz omuza savaşabilecek mi?

EN SEVDİĞİM PASTAM

Orijinal Adı: My Favorite Cake
Yönetmen: Behtash Sanaeeha, Maryam Moghadam
Oyuncular: Mohammad Heidari, Esmael Mehrabi, Lili Farhadpour
Formatlar: 2D, Altyazılı
Tür: Dram
Süre: 1 sa 37 dk

Maryam Moghadam’ın yönetmen koltuğunda oturduğu En Sevdiğim Pastam (My Favorite Cake), yalnız yaşayan yetmiş yaşındaki Mahin’in, bir öğleden sonra tanıştığı yeni biriyle yalnızlık rutininin kırılmasını konu ediniyor. 70 yaşındaki Mahin, Tahran’da yalnız yaşayan bir kadındır. Kocası ölen Mahin’in kızı da Avrupa’ya göç etmiştir. Öğleden sonra çayı için arkadaşlarıyla buluştuğunda, ona aşk hayatını yeniden canlandırma fikrini aşılarlar. Bu düşünce Mahin’i korkutsa da aynı zamanda da içini umut doldurur. İçini açmaya ve birisiyle tanışmaya hazır olan Mahin’in bu süreçte yaşadığı şans eseri bir karşılaşma, onun için unutulmaz bir akşama dönüşür.

MICKEY MOUSE'UN TUZAĞI

Orijinal Adı: Mickey’s Mouse Trap
Yönetmen: Jamie Bailey
Oyuncular: Simon Phillips, Mireille Gagné, Nick Biskupek
Vizyon Tarihi: 20.09.2024
Tür: Korku
Süre: 1 sa 20 dk

Haftanın korku filmlerinden Mickey Mouse’un Tuzağı (Mickey Mouse’s Trap), doğum gününde kendisini ölüm kalım savaşının içinde bulan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Alex’in 21. doğum günüdür ve bu özel günde eğlence salonunda geç vardiyada mahsur kaldığı için arkadaşları ona sürpriz yapmaya karar verir. Ancak Mickey Mouse gibi giyinmiş maskeli bir katil, Alex’in hayatta kalması gereken kendi oyununu onlarla oynamaya karar verir. Alex, doğum gününde bu oyundan sağ çıkmak için arkadaşlarıyla birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.

HÜKÜMET BEY

Yönetmen: Fatih Yıldırım
Oyuncular: Arzu Yanardağ, Ayhan Taş, Erkan Bektaş
Formatlar: 2D
Tür: Komedi
Süre: 1 sa 52 dk

Film, yönetmen Mehmet’in hayalini kurduğu korku filmini çekmek için gittiği Urfa’da tanıştığı Hükümet Bey’in hikâyesini anlatıyor.

Önceki İçerikİnsan deneyiminin derinliklerine yolculuk: “Sounds Like a You Problem”
Sonraki İçerikHayatınıza Renk Katacak Hobi Önerileri
Abone Olun
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments